Yükleniyor Etkinlikler

Katılımcı: Damla Ömür TANTEKİN – Hukukçu / Yazma Danışmanı
Konu: Nasıl Yazmalı?
Düzenleyen: Kariyer Merkezi

Damla Hanım’ın size bir mesajı var;

Üniversitede öğrenciyken, birisi bana kendimi yazılı olarak en iyi nasıl ifade edebileceğimi öğretmiş olsaydı, herhalde çok mutlu olurdum.Bu düşünceyle yola çıkarak diyorum ki…

Üniversite öğrencilerinden ve iş hayatına yeni atılmış kişilerden oluşacak bir gruba “Nasıl Yazmalı?”yı anlatayım.

Sonunda katılım belgesi filan yok, ücret de yok. Sadece deneyim aktarımı ve ilham vadediyorum.

Cemil Meriç’in şu sözlerini de arkama alayım: “Bir şey bildiğim iddiasında değilim, öğrendiklerimi paylaşmak istedim.”

**

Geçtiğimiz günlerde Linkedin’de üstteki yazıyı paylaşmıştım. Bunun ardından, değerli Bülent Turan Hocanız bana mesaj atıp, “Benim öğrencilerime de anlatır mısınız? diye sordu.

Konuştuk ve şöyle düşündük:

Ben sizlerle bir akşam, Zoom üzerinden 1,5 veya 2 saat bir araya geleyim ve “Nasıl Yazmalı?”yı anlatayım.

Sizde bu etkinliğe katılmak istiyorsanız, eğitime katılmak istediğinizi ve Şişli Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğunuzu belirten bir maili dtantekin@gmail.com adresine göndermelisiniz.
Kontenjan, ilk mail gönderen 30 kişi ile sınırlıdır.

Detaylar

Tarih: